Land van levering:
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown
Winderen springsingel 125 cm - Brown

Winderen springsingel 125 cm - Brown

Bruto
299.00
EUR
Nog dezelfde dag verzonden
Levering binnen 2-3 werkdagen

Kleur Brown

Maat

Garantie 1 jaar

Beschikbaar 0 dni

    • We streven ernaar om onze ecologische impact te minimaliseren, daarom kiezen we voor milieuvriendelijke oplossingen die helpen onze planeet te beschermen:
      1. Onze kartonnen dozen zijn gemaakt van gerecycled papier.
      2. De beschermende tapes zijn op basis van papier en biologisch afbreekbaar.
      3. Transportfolies zijn gemaakt van gerecyclede materialen
Uw opinie

We willen dat je volledig vertrouwen hebt in de reviews op onze website - daarom komt elke review exclusief van klanten van onze Winderen bedrijfswinkel die hun oprechte gevoelens en indrukken willen delen, zowel van zichzelf als van hun paarden.

Klanten kunnen een beoordeling geven in sterren (tot 5 sterren) en een geschreven recensie achterlaten. We publiceren zowel positieve, neutrale als negatieve recensies.

Beoordelingen (34)

4.82/5

  • 5.0
     
  • 4.0
     
  • 3.0
     
  • 2.0
     
  • 1.0
     
  • Zeer tevreden over de singel voor mijn jong paard. Zelf heb ik ook de pad waar ik heel tevreden van ben

    Cathy
    Aankoop: maart 2024
  • De singel bevalt prima.Voor jong paard,die wat gevoelig op aansingelen reageerde.Is nu helemaal weg. En de halfsaddle pad bevalt ook top!!

    Orlanda
    Aankoop: juli 2023
  • Uitstekende kwaliteit, mijn zadel blijft beter op zijn plaats

    Nele
    Aankoop: maart 2023
  • Prima singel snel geleverd

    Jacob
    Aankoop: maart 2022
  • Eindelijk een singel waar mijn paard niet reageert als ik hem vastmaak zo blij mee

    Karin
    Aankoop: maart 2022
  • Really pleased with this girth. I have a mare who is quite particular about tack and will let you know very quickly if she doesn’t like something but she has been happy and moving well in this

    Rebecca
    Aankoop: juni 2023
  • I love this girth so much. Five star but the initial use gave my horse a bald little spot. i tried it on two other horses, same thing. After consulting the company, it might be the change in season and longer more brittle hair. Nothing got worse, no sores and my horse is very comfortable in it. I recommend getting the size under what you think it should be. they size long.

    Anne
    Aankoop: november 2023
  • High quality

    Mila
    Aankoop: juli 2023
  • A have a very sensitive jumping mare and she loves this girth - thank you

    Katrina
    Aankoop: februari 2023
  • Fits nicely and allows my mare to use her body beautifully

    Katrina
    Aankoop: februari 2023
  • Additional import duties were added, but I think the cost performance is good because of the high quality and lightweight construction. Very good fast shipping. It is a product that I think was good to purchase.

    AKIRA
    Aankoop: november 2022
  • Great product!

    Hannah
    Aankoop: april 2022
  • No more sore horses! Top quality.. very well made

    Zoe
    Aankoop: maart 2022
  • Die Ausschnitte an den Ellenbogen könnten größer sein, sodass der Gurt dort mehr Freiraum bietet.

    Stefanie
    Aankoop: april 2022
  • Supergurt, toll im Gebrauch, weich und doch fest anzulegen.

    Iris
    Aankoop: februari 2023
  • Tres tres bonne qualité,

    frederic
    Aankoop: januari 2023
  • Sehr angenehmes Material/Leder

    Nathalie
    Aankoop: december 2022
  • Jestem zachwycona szybkością dostawy. Zamówiłam popołudniu i następnego dnia już popręg był u mnie. Popręg oczywiście bardzo dobrej jakości, anatomiczny, super się nosi na koniu.

    Inga
    Aankoop: november 2022
  • Popręg jest świetny.Popręg ma od wewnątrz przyjemną skórę i miękkie elastyczne wypełnienie które ugina się pod naciskiem a do tego jest dokładnie i ładnie wykonany , gumy z dwóch stron dobrej jakości. Już po kilku użyciach mój koń przestał reagować na podpinanie. Stoi spokojnie - to była dobra decyzja! Polecam jest wart swojej ceny.

    Magdalena
    Aankoop: augustus 2022
  • Wie alle Winderen Produkte ist auch der neue Sattelgurt innovativ für das Pferd! Perfekter Sitz und Druckverteilung. Tolle Qualität und Verarbeitung!

    Astrid
    Aankoop: mei 2022
  • Tolles Material.

    Jessica
    Aankoop: mei 2022
  • Imponerande! Superpassform!

    Cajsa
    Aankoop: mei 2022
  • Top Qualität, gute Passform, die Pferde bewegen sich gerne damit. Sehr zu empfehlen!!

    Matthias
    Aankoop: mei 2022
  • Popręg bardzo dobrze wykonany, problemy z przesuwaniem się siodła zniknęły. Polecam!

    Patrycja
    Aankoop: april 2022
  • Parfaite! Tout comme la sangle bavette celle ci est de très belle qualité. Souple et confortable dès les premières utilisations. Je suis très satisfaite de mon achat.

    Marlene
    Aankoop: april 2022
  • Mój koń strasznie denerwował się przy podpinaniu popręgu, jak tylko go widział, to był zdenerwowany, wiercił się a czasami nawet próbował kopać. Po miesiącu z popręgiem Winderen problem znikł :) POLECAM !!!!

    Koko
    Aankoop: maart 2022
  • Toller Stollengurt. Würden ihn auch wieder kaufen

    Katja
    Aankoop: maart 2022
  • На рынке очень много предложений подпруг, но я попробовала Winderen, очень понравилось, лошадкам стало намного комфортнее. Cвободнее стали движения! Oчень рекомендую!

    Наталья
    Aankoop: maart 2022
  • Sangle de tes belle qualité

    Nadine
    Aankoop: maart 2022
  • Excelente

    Juan Manuel
    Aankoop: november 2023
  • Toller Sattelgurt, kein Gezicke mehr beim angurten, unsere Stute ist endlich sehr zufrieden

    Nicolett
    Aankoop: mei 2023
  • Satisfaite duu produit, qualité du cuir, délais d expédition.

    CLAIRE
    Aankoop: mei 2023

Meer tonen
Beoordelingen
Aanzienlijke drukverminderende eigenschappen
Grotere bewegingsvrijheid
Verbeterde stabiliteit van het zadel
Anatomische pasvorm



De Winderen Pressure Relief Singel is ontworpen om de druk op het borstbeen van het paard aanzienlijk te verminderen. De Winderen Pressure Relief Singel is gemaakt van dezelfde beproefde en technologisch geavanceerde materialen als onze Winderen Back Protect Solution zadelonderleggers. De anatomische vorm werd uitgesneden ter hoogte van de ellebogen en heeft een breed oppervlak ter hoogte van het borstbeen, waardoor deze singel de perfecte oplossing is, zelfs voor gevoelige paarden. Deze eigenschappen helpen de drukpunten op het borstbeen en de spieren van het paard te verminderen, waardoor de bewegingsvrijheid, de ademhaling en het algemene comfort van het paard tijdens het rijden worden verbeterd.

Winderen Pressure Relief technologie

Tijdens de training zet de borstkas van het paard in alle richtingen uit als een opgeblazen ballon, waarbij de singel drukt op het borstbeen, gevoelige spieren en zenuwen. Deze verhoogde druk op de singelzone kan verschillende processen in het paardenlichaam beïnvloeden, en kan het paard om allerlei redenen nerveus doen reageren op het aansingelen. Het is dus van cruciaal belang dat het paard zich zo comfortabel mogelijk voelt.

De Winderen Pressure Relief Singel is gemaakt van innovatieve materialen die de druk op zowel het borstbeen als de spieren van het paard verminderen. Deze oplossing zorgt voor meer comfort en bewegingsvrijheid tijdens het rijden, waardoor deze singel zelfs ideaal is voor gevoelige paarden.

Anatomische pasvorm

De Winderen Pressure Relief Singel is anatomisch gevormd naar de bouw van een paard. Hij is zacht afgewerkt en uitgesneden bij de ellebogen, waardoor hij meer bewegingsruimte aan de ellebogen geeft en voor extra comfort zorgt ter hoogte van de gevoelige huid van de ellebogen. Het brede ontwerp helpt drukpunten te verminderen door de druk over een groter oppervlak te verdelen.



Beide zijden van de singel beschikken over elastische uiteinden van hoge kwaliteit: deze zijn plat en rekbaar, maar toch zeer sterk en duurzaam.


In de springversie zitten ze op verschillende niveaus, zodat de voorste lager is en de achterste hoger. Hierdoor kan de singel beter aan het lichaam van het paard worden aangepast en sluiten de zweetbladen strakker aan, waardoor de kuit van de ruiter comfortabeler en stabieler zit en dichter tegen het lichaam van het paard aan ligt.

Bescherming tegen stoten

Het opvullen van de singel met innovatieve materialen vermindert niet alleen de druk op het borstbeen van het paard, waardoor de bewegingsvrijheid en de ademhaling toenemen, maar biedt ook bescherming tegen externe invloeden, zoals het stoten tegen een cross country hindernis of het raken van de singelzone met de voorhoeven tijdens een sprong. De kracht van de impact wordt geabsorbeerd en afgevoerd, waardoor het paard doeltreffend wordt beschermd tegen kneuzingen en vrij en zelfzeker durft te springen.

Hoogwaardig leder

Voor de Winderen Pressure Relief Singel hebben we superieur volnerfleer geselecteerd - zacht en comfortabel aan de binnenkant, duurzaam en elegant aan de buitenkant. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de materialen die wij hebben gebruikt, zul je met het juiste onderhoud vele jaren van je singel kunnen genieten.

Functionele bevestigingen

Omdat we ook de ruiters comfort willen bieden, hebben we de singel met een grote, functionele en veilige karabijnhaak uitgerust. Deze karabijnhaak kan gemakkelijk onder de elegante overlapping vandaan worden getrokken voor een snelle bevestiging van een borstplaat. Als hij niet wordt gebruikt, blijft hij veilig verborgen onder de overlapping, zodat hij niet blijft haken. Boven de karabijnhaak bevindt zich een groot oog, afgedekt met een flapje, voor een snelle en veilige bevestiging van slofteugels.

Speciaal ontworpen voor:
  • • Gevoelige paarden
  • • Nerveuze paarden
  • • Paarden met singelnijd
  • • Paarden met bijzondere gezondheidsproblemen
  • • Jonge paarden die nog niet in aanraking zijn geweest met een singel

Getest door professionele ruiters

„Voor mijn paarden maakte de overgang naar een Winderen singel vanaf de eerste dag een enorm verschil! Ik werk meestal met jonge en zeer gevoelige paarden die een optimaal afgestemde uitrusting en maximaal comfort tijdens het werk nodig hebben. De anatomische vorm en het profiel verdelen de druk gelijkmatig over het breedste gedeelte, zodat zelfs de meest veeleisende paarden zich niet ongemakkelijk voelen bij het opzadelen en het aantrekken van de singel. De ongewenste reactie die vaak optreedt bij zeer jonge en gevoelige paarden tijdens hun eerste stappen onder het zadel en het "cold back"-effect na het vastmaken van de singel zijn beide volledig geëlimineerd. Dat is voor mij een duidelijk teken dat mijn paarden zich comfortabel en vrij voelen. Dit is absoluut de beste singel op de markt.”

- Katarzyna Łukasik

 

„Ik had de gelegenheid om deel te nemen aan het testen van prototypes van Winderen singels. Ik heb ze op veel paarden gebruikt en heb een aantal zeer positieve eigenschappen van dit product opgemerkt. De Winderen singel is paardvriendelijk en laat het paard vrij bewegen. Dankzij het brede borstbeengedeelte stabiliseert hij zeker het zadel en verdeelt hij de druk beter, wat resulteert in een beter comfort voor het paard. Ik heb het gevoel dat de singel hun welzijn tijdens de training verbetert, wat zich vertaalt in hun plezier in het werk :) En we willen allemaal tuig dat het comfort van onze paarden verhoogt :)”

- Żaneta Skowrońska-Kozubik

 

„Ik gebruik de Winderen singel voor een zeer gevoelige merrie. Ik heb gemerkt dat het zadel, na het vastmaken van de singel, extreem stabiel is, in die mate zelfs dat ik geen borstplaat meer hoef te gebruiken voor springtrainingen omdat het zadel de hele tijd op zijn plaats blijft. Ook het systeem van sluitingen op verschillende niveaus vind ik erg praktisch. Niet alleen omdat de gespen mijn benen niet wegdrukken, maar ook omdat ik met dit systeem de singel eerst aan de achterste singelstoot kan vastmaken – een zadelmethode die door veel fysiotherapeuten wordt aanbevolen.”

- Krzysztof Złocki

Hoe kies je de juiste maat

Om de juiste maat voor de Winderen Pressure Relief Singel te kiezen, meet je eerst je huidige singel zoals in de afbeelding hieronder om de eigenlijke lengte te bepalen, en vergelijk deze dan met de maten die wij aanbieden.

Belangrijk! Vertrouw niet alleen op de maat die op je huidige singel staat, aangezien het leer en de elastieken van sommige singels de neiging kunnen hebben uit te rekken bij regelmatig gebruik. Vertrouw ons, wij hebben 50 verschillende singels gemeten van verschillende fabrikanten die over verschillende periodes werden gebruikt. Toen we hun opgegeven lengtes vergeleken met hun werkelijke lengtes, ontdekten we dat ze 5 tot zelfs 15 cm langer waren geworden! Om dit tot een minimum te beperken, zijn onze singels voorzien van uiterst sterke versterkingen aan de binnenzijde om overmatig uitrekken te voorkomen.

Verkrijgbaar in twee kleuren.

Veilig betalen
Vooruitbetaling SOFORT CreditCards via Stripe Google Pay & Apple Pay Giropay EPS PayPal
Snelle levering
DHL
2-3 dagen
Contact

We helpen u graag. Vraag gerust!
- Winderen Support Team

Land: Deutschland

If this is wrong, please pick your country below to get the best Winderen experience

Naar de winkel