Filmpjes

  • Equestrian insights: Scandinavische tour

    Hebt u er al eens van gedroomd om aan zee de zonsondergang tegemoet te galopperen of met uw beste vriend door eindeloze groene landschappen te rijden? Ga samen met ons mee op een fantastische ruiterreis naar Scandinavië, vol prachtige landschappen, gepassioneerde ruiters en gelukkige paarden die samen van heerlijke momenten genieten.

  • Equestrian insights: het springruiterleven van onze Winderen-vriend Bronislav Chudyba en zijn Double CH Farm-team

    Een geweldig team, passie en de enorme inzet van alle betrokkenen - ruiters, verzorgers, hoefsmeden en dierenartsen - zorgen voor gelukkige paarden die met buitengewone resultaten op het hoogste niveau presteren. De passie en liefde voor paarden is in elke hoek van deze unieke stal voelbaar en wij zijn er trots op dat wij dit gepassioneerde en enthousiaste team met onze innovatieve uitrusting kunnen ondersteunen.

  • Equestrian insights: een dag in de stal met Karolina Mazurek

    Dressuurtraining kan heel leuk zijn! Breng samen met ons een bezoek aan deze mooie, charmante en historische stal en geniet met Karolina en haar dressuurpaarden van elk moment dat ze in het zadel zit.

  • Equestrian insights: een dag in de stal met Janek Kamiński en Gosia Korycka

    Dit kleine stukje paradijs voor eventingpaarden ligt net buiten de grote stad. Maar bij het zien van het beboste terrein met de mooie hindernissen waan je je op een echt eventingtoernooi. De eventingstal van onze vrienden staat in het teken van de liefde en passie voor paarden, gelukkige stalhonden en de innovatieve Winderen-uitrusting die niet alleen thuis, maar ook tijdens evenementen zoals de Wereldruiterspelen, de Europese Kampioenschappen en de Olympische Spelen wordt gebruikt.

  • Equestrian insights: een dag in de stal met Anna en Jacek Mierzwińscy

    Dressuur en springen hoeven elkaar niet per se uit te sluiten - ze kunnen met succes in één trainingsgprogramma voor paarden worden gecombineerd. Bekijk de video van ons bezoek in de stal bij onze Winderen-vrienden, de dressuur- en springruiters Anna en Jacek Mierzwińscy en overtuig uzelf! :)

  • Winderen Gel Bits-systeem

    Het Winderen Gel Bits-systeem werd ontwikkeld om ruiters te helpen om een volledige harmonie met hun paarden te bereiken en tegelijkertijd een licht, stabiel en nauwkeurig contact tijdens het paardrijden te houden. Dankzij het duurzame, paardvriendelijk gelmateriaal en de technologisch geavanceerde oplossingen biedt het Winderen Gel Bits-systeem een buitengewoon comfort en veelzijdige instelmogelijkheden.

  • Winderen Knee Protect Solution - stijgbeugels

    Dankzij het innovatieve systeem met dubbele kinetische energieabsorbers zorgen de Knee Protect Solution-stijgbeugels van Winderen voor een duidelijke verlaging van de belasting van de knie- en spronggewrichten van de ruiter. Dit systeem zorgt bovendien voor een uitstekende stabiliteit en ondersteunt de voet in de stijgbeugel, zowel tijdens het springen alsook tijdens het dressuurrijden. Het voetzooltje bestaat uit een slijtvast composiet met puntige verlengingen en hiermee is een helling van tot wel 5 graden mogelijk. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

  • Winderen Back Protect Solution - zadelpad

    De innovatieve Winderen Back Protect Solution-zadelpad werd ontwikkeld, zodat u en uw paard zich tijdens het rijden prettiger en ontspannener voelen, terwijl tegelijkertijd uw rug en die van uw paard wordt ontzien. Dankzij de vijf technologisch geavanceerde lagen garandeert de zadelpad Back Protect Solution maximaal rijplezier voor paard en ruiter. Verkrijgbaar in de versies Comfort (18 mm), Slim (10 mm) en Correction.

  • Equestrian insights: een dag in de stal bij Winderen-vriendin Katarzyna Łukasik

    Als paard en ruiter gelukkig zijn en vol vertrouwen samenwerken, gebeuren de mooiste dingen. Een prachtige zonsondergang en een fantastische dressuurtraining: dat zijn de handelsmerken van deze geweldige fotoshooting.

  • Equestrian insights: een dag in de stal bij Winderen-vriend David Kubiak

    Een prachtige bak, omgeven door heerlijk groen: daarvan droomt elke springruiter. Veel plezier met dit gepassioneerde ruiterteam, de paarden en honden.

  • Equestrian insights: een dag in de stal bij Winderen-vriendin Żaneta Skowrońska - Kozubik

    Dacht u dat het tijdens de dressuurtraining alleen om de herhaling van vierkante voltes gaat? Dan hebt u het mis. Veel paardenzoenen, een vrolijke galop door het groene gras en pirouetten in een verborgen bak in het bos - de passie en toewijding om de paarden gelukkig te maken, zijn in deze video elke minuut zichtbaar.

  • Equestrian insights: een dag bij familie Tyszko

    Hebt u er al eens over nagedacht hoe het is om een paardenbedrijf te runnen? Het is zeker geen saaie baan! Elke dag is het genieten tijdens de training van de paarden en de springtrainingen en elke dag zit boordevol groepsritten met de stalcollega's en talloze kussen van de paarden. Ontspannen paarden en gelukkige ruiters die samen dat doen waar ze het meest van houden: dat is in deze video duidelijk te zien.

  • Equestrian insights: het verhaal van een grote overwinning

    Voor elke topsporter is de deelname aan de nationale kampioenschappen het belangrijkste moment van het hele wedstrijdseizoen. In 2019 mochten wij meemaken hoe een van onze jarenlange Winderen-vriendinnen, Monika Grundkowska, haar eerste gouden medaille in het springruiten binnen de categorie jonge ruiters won. De wetenschap dat wij zowel haar alsook haar paard met beproefde, innovatieve technologieën konden ondersteunen, maakt ons elke keer gelukkig als wij aan dat gouden moment terugdenken.

  • Winderen - Throwback 2019

    In 2019 kregen we de kans om een bezoek te brengen aan onze vrienden en te zien hoe zij op gelukkige en ontspannen paarden topprestaties leverden. Laat u onderdompelen in de unieke sfeer van spring-, eventing- en dressuurproeven en bekijk het werk in een professionele stal. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen het dagelijkse werk van ruiters en paarden ondersteunen.

  • Hoe werkt de zadelpad Winderen Back Protect Solution?

    Hoe werkt de zadelpad van Winderen? Bekijk de video van onze laboratoriumtests van de zadelpad Winderen Back Protect Solution. Hieruit blijkt dat de efficiëntie met betrekking tot de drukverdeling en energie-absorptie veel hoger is dan bij gangbare zadelpads, zoals pads van lamsvacht of gel.

  • Equestrian insights: Poolse Kampioenschappen voor springruiters 2020

    Het is geweldig om gelukkige paarden en ruiters te zien die tijdens de Poolse Kampioenschappen voor springruiters in 2020 met onze innovatieve uitrusting op het hoogste niveau hebben gereden. Hartelijk dank voor deze geweldige sportieve emoties en tot de volgende keer.

Land: Belgium

If this is wrong, please pick your country below to get the best Winderen experience

Naar de winkel