Filmer

  • Equestrian Insights: En resa till Skandinavien

    Har du någonsin drömt om att galoppera i havet mot solnedgången eller rida ut med din bästa vän på en oändligt grön äng? Följ med oss på denna fantastiska hästresan till Skandinavien, fylld av vackra landskap, passionerade ryttare och glada hästar som njuter för fullt.

  • Equestrian Insights: Hoppningslivet med Winderen-vännen Bronislav Chudyba och hans Double CH Farm-team

    Ett fantastiskt team, passion och hårt arbete av alla i stallet - ryttare, hästskötare, hovslagare och veterinärer - resulterar i glada hästar som presterar på högsta nivå med fantastiska resultat. Deras passion och kärlek till hästar syns i varje hörn av detta unika stall, och vi är stolta över att vi kan stötta detta passionerade och hästälskande team med vår innovativa utrustning.

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Karolina Mazurek

    Dressyrträning kan vara jätteroligt! Följ med oss till detta vackra, charmiga och historiska stallet och njut av varje ögonblick i sadeln med Karolina och hennes dressyrhästar!

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Janek Kamiński and Gosia Korycka

    Detta lilla fälttävlansparadis ligger precis utanför storstadens gränser. Men när du tittar på den trädbevuxna längdåkningsarenan utrustad med alla vackra hinder, känner du att det är en CCI-fälttävlansshow! Våra vänners fälttävlansstall är fullt av kärlek och passion för hästar, glada stallhundar och, naturligtvis, innovativ Winderen-utrustning som stödjer både hemma och under sådana evenemang som världsmästerskap, EM och olympiska spel.

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Anna och Jacek Mierzwińscy

    Dressyr- och hoppningsgrenarna behöver inte vara så olika - de kan lätt kombineras i ett hästträningsprogram med goda resultat. Njut av videon från besöket till våra Winderen-vänners stall, dressyr- och hoppryttarna Anna och Jacek Mierzwińscy, och se själv!

  • Winderens Gel Bits-system

    Winderens Gel Bits-system skapades för att hjälpa ryttare att uppnå fullständig harmoni med sina hästar samtidigt som de bibehåller lätt, stabil och precis kontakt under ridning. WInderens Gel Bits-system är gjord av ett robust och hästvänligt material och har flätats samman med teknologiskt avancerade lösningar och ger utmärkt komfort kombinerat med flera justeringsalternativ.

  • Winderen Knee Protect Solution - Stigbyglar

    Tack vare användningen av ett innovativt system av dubbla kinetiska energiabsorbenter ger Winderen Knee Protect Solution-stigbyglarna en betydande minskning av stressen på ryttarens knän och anklar. Detta system ger också utmärkt stabilitet och stödjer foten i stigbygeln, både vid hoppning och annat ridarbete. Fotplattan är tillverkad av ett slitstarkt kompositmaterial med spikformade förlängningar och kan justeras upp till en lutning på 5 grader. Finns i ett brett utbud av färger.

  • Winderen Back Protect Solution - Sadelhalvpad

    Den innovativa Back Protect Solution-halvpadden från Winderen utformades för att få dig och din häst att känna dig mer bekväm och avslappnad under ridning, samtidigt som både din och hästens rygg skyddas. Tack vare fem teknologiskt avancerade lager säkerställer Back Protect Solution-halvpadden maximal ridglädje för både häst och ryttare. Finns i versionerna Comfort (18 mm), Slim (10 mm) och Correction.

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Winderen-vännen Katarzyna Łukasik

    När både häst och ryttare glatt och självsäkert tittar åt samma håll kan bara de bästa sakerna ske på deras väg. En vacker solnedgång och ett dressyrträningspass på högsta nivå var kännetecknet för denna fotografering, där vi njöt av varje minut.

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Winderen-vännen David Kubiak

    En vacker sandarena omgiven av en fridfull grönska är en plats som varje hoppryttare drömmer om att ha. Ha kul med detta passionerade ridteam, deras hästar och hundar!

  • Equestrian insights: En dag i stallet med Winderen-vännen Żaneta Skowrońska-Kozubik

    Trodde du att dressyrträning bara handlar om att upprepa element på en inhägnad arena? Du kunde inte tagit mer fel! Massor av hästpussar, glada galoppsprång på den gröna ängen och dressyrpiruetter på en gömd sandbana i skogen - passion och engagemang för att göra hästarna glada är det som sticker ut i varje minut av den här videon.

  • Equestrian insights: Fotograferingsdag med familjen Tyszko

    Har du någonsin undrat hur det är att driva et hästföretag? Det är definitivt inget tråkigt arbete! Varje dag är fylld med roliga hästträningar, många skratt under hoppträningspassen, ridturer med dina vänner och massor av hästpussar. Avslappnade hästar och glada ryttare som gör det de älskar tillsammans är det som sticker ut mest i denna video.

  • Equestrian insights: En berättelse om en stor seger

    För varje elitryttare är deltagandet i de nationella mästerskapen säsongens viktigaste ögonblick. Under 2019 hade vi nöjet att se en av vår Winderen-vänner sedan lång tid tillbaka, Monika Grundkowska, vinna sin första guldmedalj i hoppning i kategorin Young Riders. Att veta att vi kan stödja både henne och hennes mästerskapshäst med beprövad och innovativ teknologi gör oss glada varje gång vi återupplever detta gyllene ögonblick.

  • Winderen - Återblick på 2019

    I 2019 hade vi nöjet att få besöka våra fantastiska vänner och se dem utmärka sig och prestera på topp på sina glada och avslappnade hästar. Ta del av den unika atmosfären på tävlingarna som innefattar hoppning, fälttävlan och dressyr, samt titta närmare på hur arbetet i professionella stall ser ut. Här får du dessutom se hur våra innovativa lösningar stödjer både ryttarnas och hästarnas dagliga arbete.

  • Hur fungerar Winderens Back Protect Solution-sadelhalvpad?

    Hur fungerar Winderens sadelhalvpad? Ta en titt på videon av våra laboratorietester på Winderens Back Protect Solution-halvpaddar, som visar att deras effektivitet när det gäller fördelning och energiabsorbering är mycket större än hos traditionella lösningar som fårskinnspaddar eller gelpaddar.

  • Equestrian insights: De polska hoppmästerskapen 2020

    Det är ren och skär lycka att få se glada hästar och ryttare prestera på topp under de polska hoppmästerskapen 2020, där de använder vår innovativa utrustning på högsta nivå. Tack för de vackra sportskänslorna, vi ses på nästa mästerskap!

Land: Sweden

If this is wrong, please pick your country below to get the best Winderen experience

Till butiken